Sokféle emberrel találkozok, de az a legrosszabb fajta, amelyik azt hiszi, hogy az ő gondolkodásmódja már rég meghaladta másokét, közben meg akkora luftokat rúg, hogy beszakad a csarnok fala...
Semmiféle amcsi mániásnak nem kell ahhoz lenni, hogy történelmi tényeket elismerj. Már eleve ez a gondolkodásmód is rettentő 1 bites. Kifejezetten nem kedvelem az USA politikáját, lépéseit, ettől még elismerem a tudományos tényt: Járt ember a Holdon.
Az egész holokauszt téma pedig nem sokban különbözik ettől. Egészen elképesztő, hogy egyesek embertömegek elbeszélését sem képesek elfogadni bizonyítékként. Mára már alig maradt túlélő, azokkal kellett volna elbeszélgetni és az arcukba vágni, hogy az nem is úgy volt. Nem mondom, hogy a számok stimmelnek! Nem mondom, hogy pontosan úgy történt minden, de ha csak a fele igaz, már akkor is felháborító a tagadása!
És attól, hogy ezt gondolom még mindig nem vagyok semmilyen párti!
"Nem írom le azt amit hiszek"
Látod le is írtad a lényeget: Te ebben hiszel. Más meg TUDJA. Egyszer olyan szívesen összegyűjtenék ilyen SG-s "hívőket" és leültetném őket pár még élő túlélővel szemben, hogy nesze bazdmeg, most mondd bele a koncentrációs tábort megjárt emberek szemébe, hogy az egész nem igaz! Rohadtul érdekelne az arcotok!
És egyébként pont u.e. szeretném az Apollo küldetésben résztvevő űrhajósok vs a "nemvóthódraszállás" klántagok között.
A tudomány azért nem foglalkozik veletek és azzal, hogy nektek bizonygassa, hogy mi történt, mert megtörtént. Nincs rá és senki nem is igényel rá anyagi erőforrást, hogy komolyabb teleszkópokkal azt vizslassák, hogy áll-e még a zászló, meg ott van-e még a rover. A tudomány szerencsére ennél komolyabb.
Ettől függetlenül kaptatok képeket, de az fotóbolt. Esküszöm neked, ha ott tapogatnád a Holdon a mikrometeoritok által agyonlyuggatott rovert, akkor is azt mondanád, hogy ezt csak úgy odaküldték utána, nem 1969-ben került oda. Mert ti szektások ezt elhatároztátok és kész.
Minden ember zártosztályra érett, aki tagadja a Holdra szállást. Ez ilyen egyszerű. Ez egy tévképzet amiben szenvedtek, kezeltetni kellene, mert előbb csak ezt tagadod utána meg majd azt, hogy nincsenek is törvények és kimész gyilkolászni.
És nem én nem haragszom rád, hanem mérhetetlen mód szánlak. Olyan érzés a témában elkövetett véleményed olvasni, mintha egy 8 általánost végzett betanított munkással trécselnék. Agyzsibbadást okoz, rémesen fárasztó.
"Minden bizonnyal Vilmos porosz királyi és német császári herceget szolgáltam volna"
Szolgalélek... kínos. Én meg minden bizonnyal az elnyomók elleni küzdelemben vettem volna részt, mert az igazság és a szabadság iránti vágyam végtelen.
" Pl itt a holdra szállásnál az oroszoknak nem tetszik az állítólagos Amcsi végjáték. "
Az nem zavar, hogy az oroszok szomorúan, dühöt visszanyelve, de elismerték már akkor a Holdra szállás tényét? Megvette azokat is az amcsi kormány mi?
Fixed:
You have been brainwashed by a hoax. Wake up man!
They don't want even scan your brain for possible mental illnes. Why???
I would be happy if it was just a bad dream, bat sadly no. Wake up!
You're one of them who lied for years. You're the part of the lie.