Astellia Online
-
amikkamakka #33 De hogy egy kis negatívumot is írjak.Telepítéskor hibát írt hogy nincs elég hely pedig kb 100 giga volt még az SSD-n. A launcherrel startkor voltak problémáim kb minden 3.ra indult csak el, folyamatosan kilépett tálcára. (ez azóta megszűnt)
Azóta ingame nem tudok se a screenek között váltani, sem másmilyen grafikai beállítás változtatni.( szerintem majd egy újra telepítés megoldja ) Aztán az említett fps droppok amit most is elmondok nálam 40 fps alatt nem láttam még. A questek kicsit egyhangúak, a szokásos menj ide ölj meg 20 vaddisznót típusú questek ( azért volt 1-2 érdekes ) Az átvezető videóknál mintha spóroltak volna a polygonokkal, szerintem itt ott nem túl szépek. Aztán pár óránként kifagy többnyire akkor amikor a zsákomban bogarászok. A shop szerintem egy kicsit drága. Kb ennyi, szerintem nem annyira gáz de mondom lvl 30+ on vagyok még csak. És a negatívumok uán egy kis pozitívum is legyen a craft rendszer szerintem nagyon jó. Eddig nálam a FF14 craft rendszere vitte a prímet, azt ha nem is előzi meg kezet foghatnak egymással :)
Ui.:
Az Astellekről nem is írtam szinte azt lehet megteszi helyettem valaki más mert érdemes lenne azokról is írni, nagyon feldobja a játékot.
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2019.09.30. 13:22:25