WRC 7 - The Official FIA World Rally Championship video game
-
ja pistike tesztelte, akinek mindegy, hogy a grid-del, vagy az nfs-sel jatszik, vagy ezzel benazik. Ennyiben ki is merul az autos jatek vonzalma. Bar igazabol ok a celkozonseg, de azert tobb rejlik mar ebben szerencsere.
Tegnap elinditottam a karriert, az elozo reszzel max 2 orat toltam annyira eltoltak a fizikajat. Olyan semmihez nem hasonlitott, gyakorlatilag jatszhatatlan volt. Ha az ember elfogadja, hogy ez sem fog egy aszfaltos normalisabb autos jatekra hasonlitani, es legalabb annyi erthetetlen fizikat meghazudtolo dolog lesz benne (epp mint a dirtben csak maskepp) akkor bizony nagy elmeny. A szakaszok amit minden egyes resznel leirok tok jok. Meg egy oriasi bug, hiba hivjuk akarhogy megszunt, megpedig a lag, a fix folyamatos keses, ami iranyithatlanna tette a jatekot, most szamokba nem tudom megfogni, de miutan megszoktam, hogy kenytelen vagyok tv-n tolni, vegre nem volt extra 100+ms keses a jatekban. Ez az elozo 3 reszben viszont jelen volt. Es pont az ilyenektol lesz vegre jatszhato, legalabbis szamomra.
0 gyakorlassal parszor az arokban kikotve par masodperccel lemaradva 3. lettem az monte carlo rally-n wrc3-mal, ami szepen jelzi, hogy vegre teljesen dirt kompatibilis a jatek (ertsd nem ulok elotte fel orat, hogy megszokjam) csak leulok egy megyek.
Aztan jott a sved szakasz (vegre nem aszfalt) ott 30 masodperceket vertem az 100%-aira, szoval nem igazan lottek be jol a nehezseget. Egy szo mint szaz, vegre elvezem a hibaival egyutt ismet!
Mondjuk az ilyenektol agyaszt kapok a karrierben, hogy nem indul el a kovetkezo rally, mert nem valaszoltam egy fontos emailre, kattingassak ra, hogy igen fizetem az x koltseget. Mondjuk ertem en, hogy valaki erre izgul. pl a sok fanyalgo aki pc3-mazik beletettek volna ezt a 2 forintos koritest, hogy csapattagokat veszek fel, meg reklam anyamtyukja biztos nyaldosnak a 10 ujjukat, de engem mar nem hoz lazba. Persze menjek csak quick rallyt az is egy megoldas.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.09.07. 10:30:31