Gold Rush: The Game
  • Jóózsf István #35
    Nnnna! Itt sem sokat fogok csevegni a játékról, ahogy elnézem! Kicsit mintha hullaszag lenne?!?!?!

Azért megpróbálom.
    Kezdem a végén: Csődbe mentem!
    Az úgy volt, hogy amikor azt mondja a játék "küldetés" szerű része, hogy kaparjak össze 160'000-et, akkor valójában azt kellene mondania, hogy kaparj össze 500'000-et!!!
    Merthogy ami azután következik, az baromira nem jön ki 160-ból! De én partner voltam és megoldottam: Felvettem kölcsönt. Igen ám, de egyre kevesebb lett a hozamom, plusz egy-két rossz döntés, meghibásodások, etc... És már ott is tartottam, hogy a nulláért küzdök. Merthogy folyamatosan mínuszban vagyok! (A végén már kikapcsoltam a meghibásodásokat és úgysem tudtam egyenesbe jönni!)
    Amennyire ki tudtam silabizálni, ebben nagy szerepet játszik a homlokrakodó. Ahogy olvasom mások sem szeretik. Nos. Én szerettem, mert könnyebb vele dolgozni mint a mélyásóval, (mert mobilisabb) de baromi rossz a teljesítménye. Keveset lehet vele "markolni" A rázónak a 25%-át tölti egy fogásra és baromi sokat zabál!!!! LÉLEKÖLŐ vele a munka. Persze ebben semmi meglepő nincs, hisz az egész játék arra lett kitalálva, de mégis...
    Szerintem úgy lenne optimális, ha egy fogásra félig töltené a rázó garatját, és mondjuk fele annyit fogyasztana, mint most. Vagy lehetne akár úgy is, mint a homlokrakodónál: Lenne belőle egy hatékonyabb, drágábban!

Bocs, hogy megtörtem a csendet!

Yag! Próbáld végig az összes szerszámot (csavarhúzó, fogó, feszítővas) főleg az akkusaru környékén. Előbb-utóbb meg lesz a megoldás!