• takysoft
    #4
    Hát a specifikációkat elnézve nem rossz a cucc.
    180 USD... hát az 48 ezer ft. Még esetleges áfával se nagyon több, mint 60 ezer.

    Na persze a végleges ára 220... akkor az erősebbik változat gondolom még több, szóval hát el tud ez szállni... majd kiderül.

    A 4/64 egész kellemes alsóközép kategória. (3/32-től számolom a belépő szintet, mert azért lássuk be, az még használható)
    6/128 meg meg már egy igen erős konfignak mondható. Persze 8gb ram, mint a oneplus-omban, de azért az annyira nem is követelmény ma még. (majd 3 év múlva fog igazán jól jönni)

    A kijelző elképesztő. Ebben a méterben a FullHD tökéletes, a kávamentes megoldásokat meg nagyon bírom. (lehet veszekedni azon az 1-2 miliméteren, de ha hasonlít a fotókra, akkor jóféle a cucc.)

    Az SoC nem egy atomerőmű, de a FullHD-t nagyon szépen ki fogja hajtani. Messze nem egy Snapidragon 835, de ebben az árban tökéletes.

    A kamera... na attól azért félek. f2.2.... azzal már szürkületben sem lősz szép fotót sajna. Ez konkrétan a bugdet rész a telóban.

    Ami nagy ereje lehet felénk, az a B20 támogatás. Azért az OPPO-Vivo vonal ebben gyenge.

    A szoftvertől tartok még egy kicsit. Szerencsére a kis kínai műszerészek nem nagyon szoktak belenyúlni a droidba, de sajnos optimalizálásban sem mindig túl jók, és előfordulhatnak fagyogatós rendszerek, új gyártóknál főleg.

    De amúgy komolyan gondolkodom rajta, hogy ebből kéne rendelni párat :D
    48 ezer forint... és ha átcsúszik a vámon, akkor ezt hardveraprón kb 20ezres profittal tovább lehetne értékesíteni :D Cseretelefonnak se utolsó.

    De hát sajnos az van, hogy review nélkül azért pénzt nem költök... még a gsmarena sem ismeri a cuccot :D