• cylontoaster
    #17
    És?
    Nekem meg nincs autóm, tehát a autóipar kihalóban van.
    Nem vágom miyen következtetést kéne 1-1 példa alapján levonni. Nekem is van otthon 10 éves, közel működő gépem (a videókari adta meg magát, ami viszont közel sem volt 10 éves), meg van több olyan is, ami alaplaphiba miatt használhatatlan. Persze megtehetném hogy leforrasztom a kondit és a helyére teszek másikat..
    Sőt a nagyszülőknél 15 éves van, mert port fogni pont jó.

    Én meg vettem egy újat, mert nekem nem volt elég a régi teljesítménye, ahogy elég sokan mások is így vannak ezzel.
    Az tény, hogy nem fognak évente újat venni, mint mobilból, de régen sem vettek évente gépet a népek, tehát erre rámondani hogy beszűkült a piac, eléggé faxság.

    Ahogy most, úgy a jövőben is van otthoni és céges környezetben is létjogosultsága. Max ez nem tud ennyi céget eltartani, de leginkább csak arról van szó, hogy stagnáló piac, míg a mobil növekszik. A stagnálás viszont nem csökkenés. Tudom, még a gyorsulásnak is gyorsulnia kell az üzletben :)

    Ezt egyébkén egy 8-10 éves üzleti laposról írom, amit totál átlagos dolgokra használok (irodai alkalmazások, böngésző, levelezés) és brutálisan lassú így is.

    De persze leírhatja még 20 ember, hogy neki van működő 10 éves gépe (miközben persze elfelejti hogy hány nem működő gépe van), aztán csinálunk ebből egy semmitnemérő statisztikát, hogy bebizonyítsuk kinek van igaza..


    Szerk: vagy itt van ez:
    https://www.statista.com/statistics/269049/global-pc-shipment-forecast-since-2009/
    Ez alapján szűkült, de nem várható, hogy rohamosan épülne le. Magyarul kihalóban lévőnek hívni egyértelmű túlzás. A többit leírtam fent.
    Utoljára szerkesztette: cylontoaster, 2017.06.27. 17:28:02