Assassin's Creed: Origins
  • Savaran
    Az rpg-s vonal jót tett a sorozatnak, "mennyire erős"? Nehezen tudom definiálni, nekem olyan "skyrimes" értem ez alatt hogy viszonylag sokféle fegyver kategórián belül, a fegyvernek is van szintje amit húzol, a cuccaidat is húzod és ha fejleszted az látszik is rajta, van sok egyedi cucc pédául, amit küldetés után kapsz szóval mondhatni egy rpg light ahogy alattam is írták, nyilván az rpg féle karakteralkotás nincs mivel a szereplő az adott, de pont eltalálták azt az akcikó-kaland-rpg-féle kutyulékot, amit negatívumként hoznék fel, az az hogy nincs semmi negatív hátránya hogyha nem lopakodsz a karakterrel, csak mindenkit lekaratézol. Magyarul nincs már olyan hogy csak 90% a küldetés teljesítése.

A cuccok szerzése gyűjtögetése szerintem megéri, mert ha nem lootolsz nem lesz pénzed, a küldetésekért csak xp jár, az egyedi fegyvereket meg a képességeik miatt pl vérzés, érdemes megtartani vagy ha van jobb akkor jó áron eladni, íjból kapásból 4 féle van, ebből kétféle lehet egyidejűleg nálad, hunter íj az a sima, lassan lő erőset, light íj az mint a géppisztoly gyors töltés kis sebzés, warrior több nyilat lősz egyszerre mint a sörétes puska(mondjuk az bullshit nem is használom) predator íj az meg a mesterlövész íj. Szóval a választék több mint elég.

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.11.05. 11:56:51