Assassin's Creed: Origins
  • mike01010101
    Hát kérem szépen, 44 óra utána túl vagyok a Cleopatra küldetés sorozaton. Két dolog tisztán világos:
    1. Nem csak lengyel testvéreink tudnak tökéletes nyilt világú akció-kaland-rpg-t csinálni.
    2. Bárki aki mostantól játékot akar megjelentetni a fenti kategóriában nagyon sokat kell ezzel a játékkal játszani.
    Az utóbbi idő nagynevű és várt játékai most szerintem nagyon szégyelik magukat :)

Ilyen aprólékosan kidolgozott és ekkora méretű játékot én még nem láttam. Olyan apró finomságok vannak, hogy sokszor nem hiszek a szememnek. Ahogy meggyújtja a tüzeket a labirintusokban; ahogy lerázza a lábát mikor vízbe lép; ha rossz irányból mászok a létrára, átfordul a jó oldalra; mikor túl nagyot ugrik kicsit sántikálva fut tovább és még holnapig sorolhatnám. A sas meg egész egyszerűen felfoghatatlanul király :)
    Olyan érzésem van mintha egy végtelenségig kidolgozott és feljavított witcher 3-at játszanék, kijavítva annak pár sutaságát, technikai hiányosságát. Semmi nincs túlerőltetve, de minden ott ahol kell.