Assassin's Creed: Origins
  • Árnyvadász
    #166
    1 órát beletettem. Tetszik eddig. Viszont a grafikai beállításokon majd állítgatni kell, mert nem túl acélos a futási sebesség. Ez pedig erősen rányomja a bélyegét az élvezeti értékre. Adatptive Quality az nem tűnik rossz megoldásnak, de majd délután szórakozok a többi megoldással is. Grafika az nagyon durva egyébként.

    Harcrendszer is eléggé bejövős, de persze szokni kell még. Küldetések, sztori eddig jó, a hangulat megvan. Igazából minden rendben van eddig, csak valahogy ki kell hoznom a 60 fps értéket. Egyszerűen zavaró ha már 40 környékére lemegy. Alapból High beállításra rak mindent a játék. Azt viszont nem értem a Geforce Exprience miért nem látja a játékok közt. Mert azzal lehet jobban be tudnám lőni.

    Pár apróság:
    - Az eléggé jó újítás, amikor íjjal becélzom az áldozat fejét és még kilövés előtt jelzi mennyi életerőt vesz majd le a nyílvessző.
    - Állatok közül a hiéna szép pettyes meg aranyos, de le kellett vadászni
    - Lovak, tevék kidolgozása kb. állejtős kategória (szerintem még az embereknél is jobban ki vannak dolgozva)
    - A kezdő boss harc nagyon jó volt, igaz ez még a betanuló rész
    - A térkép zseniális, ennyire jót még játékban nem láttam.
    - Homok kinézete is állat, meg ahogy fújja a szél és benne a lábnyomok meg a felvert por, haladásnál. Apró részlet de nagyon adja.
    - Bayek fürgén mozog szinte bármilyen megmászható tereptárgyon, legyen az szikla, épület, akármi.
    - Letisztult menürendszere és inventory rendszere van a játéknak.
    - Képességfa hasznos tulajdonságokkal bír és sok a passzív képesség is.
    - A gonosz karakterek kellően unszimpatikusak, már alig várom, hogy kivégezzem őket. :)

    Nagyjából ennyi. Nem sok idő az az 1 óra, jószerivel ez még amolyan tutorial és sok sok kezdőküldetés megcsinálásról szól. Világ természetesen él, az külön poén volt, mikor lóval haladtam az úton aztán egyszer csak felökleltem egy gyereket vele. Szólt rendesen, ahogy eltanyázott. Volt egy másik eset, amikor szintén lóval haladtam, erre szembe jön vágtázva két másik lovas, mire az egyik: Menjél már az utamból! Pont szembe kerültem vele, gyorsan ki is tértem.

    Sólymot még alig alig használtam, de felfedezni vele tökéletesen lehet. Szépen megjelöli amit kell és utána már könnyű beazonosítani a játékban merre kell haladni, hogy meglegyen. Ez pl. pont kapóra jött a hiénáknál, amik fent a hegyi sziklákon tanyáztak.

    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.10.27. 01:40:26