Pszichológia, Lélektan, Szociálpszichológia, Személyiségpszichológia,
  • hiper fizikus
    #16
    Szia!
    Én is nagyon szeretem az informatikát, mert a kódos szövegeket számítógéppel működésre lehet bírni, ez nagyon szuper benne!
    Most épen két informatikai dologgal foglalkozok:
    1. Egy imperatív programnyelven bütykölök, már régtől és többszöri újrakezdéssel, de legalább már a végleges formája körvonalazódik. Olyan 24500 db sort már leprogramoztam belőle, talán elérheti majd a 30000 sort is.Szerintem szuper lesz, persze a saját művét mindenki sokra tartja. Az alprogramok chierarhiáját a hatókörökkel félig már megcsináltam, itt tartok most. Nagyon monoton volt az eddigi munkám vele, csak mostanában lett egy kicsit izgalmasabb a végeláthatatlan kódolás. Biztosan nem is lehet gyorsabban csinálni ugye?
    2. Az egyik új sokra tartott tanulmányomat fel szertném tenni egy webshopra. A cég, amit megbíztam olyan 500 euróért csinálná, ugye ez reális ár érte?! Most épen azon akadtak fel, hogy több nyelvre akartam volna lefordítani a Google fordítóval, de anyira rossz a minősége a Google fordításnak, hogy a cég felháborodott miata. Mint szakember, mit szólsz ehez, persze tudom, hogy igazuk van a fordítással kapcsolatban, de egyébbként gondolom a kérdést?

    Tudod mit? - csináljuk úgy, hogy ide a pszichológia topikba megírod, hogy melyik másik topikban válaszolsz erre a hozzászólasomra: ide fel a kereső rublikába beírtam az informatika és a programozás kulcsszót, de semmi találat, viszont az internet kulcsszóra 90 db találat van, úgy hogy válogathatsz közölük.