• Skylake
    #10
    Ááá, drága amerikaiak, kedves DHS, ez így gyenge megoldás! Ebben a digitális korszakban papír alapú nyomtatványokra irkálni ezeket? Micsoda hülyeség már! Íme a megoldás!

    - Mielőtt az user ki szeretne utazni a land of freedom & brave csodálatos országába, az erre megadott felületen megadja az összes belépési azonosítóját, ami érdekes az amerikai kormányzat számára. F*szkönyv, Google, Instagram, Twitter, stb. Mindezt fél évvel a tervezett kiutazása előtt. Ha hirtelen kell kiutaznia, és ezek nincsenek feltöltve ebbe az USA kormányzati rendszerbe, így járt! Majd feltölti proaktívan, arendelet életbe lépte okán hiszen nem lehet tudni, mikor utazik ki!
    - A feltöltött azonosítók alapján, figyelembe véve azokat a fantasztikus tool-okat, amelyekről a vékony szemüveges IT-s gyerek mutatott néhány dolgot, az NSA és egyéb intézmények lelkes munkatársai ellenőrzik a profilokat. Erre fél év alatt, tehát amíg a baromarcú ki akarna utazni, bőven lesz módjuk.
    - Az amerikai beléptetés során telepítendő hardveres és vagy szoftveres ellenőrzőeszközök a beutazók eszközeire pedig kimaxolják a security vs. privacy küzdelem kimenetét a security javára!

    Amennyiben ötletem az amerikai kormányzat adott ügyben illetékes szerve számára tetszik, megfelelő szagtanácsadói illetményért (1 rekesz sör / nap, + 0,5 liter tömény) szívesen fejtek ki ezirányú tevékenységet az implementáció vonatkozásában.