• NEXUS6
    #23
    Hmmm, látom azért sikerült 1-2 emberkének azonnal az ő kissé keserű szája íze szerint félreérteni egy irónikus megjegyzést arról, hogy a történelem/világpolitika nem annyira fekete és fehér. Nagyszerű! A humorérzék sajna nem alapfeltétel a kommenteléshez és nem is tanítható, ezért aztán ezt kéretik nem támadó megjegyzésnek, számonkérésnek érteni (pedig ugye nyilvánvalóan az! ;)

    Amúgy jó hogy szóba került Szaud-Arábia, mert az meg momentán a világ legnagyobb fegyver exportőre, aktívan támogat szélsőséges terrorista csoportokat, mecsetek építését pénzeli a nyugaton, ahova szélsőséges érzelmű prédikátorokat küld.

    Ja és van nukleáris programja, amit támogat az USA meg Pakisztán is, akik mondjuk már rendelkeznek atomfegyverrel, és szintén támogatják a nemzetközi terrorizmust, pl ők képezték ki a tálbokat, az ő bábáskodásuk alatt született meg a tálib kormányzat Afganisztánban. Fegyvereseket.küldtek indiába, hogy lemészárolják a parlamentet, meg ilyenek. De az ő atomfegyvereik természetesen jó helyen vannak szerencsére, mert ők a mi szövetségeseink!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.06.01. 16:21:59