• TokraFan
    #22
    Persze, mivel Puzsér a féligazságokból él. Egyértelmű, hogy sok ponton nem mond hülyeséget, de sok más téren meg igen. Amiben pedig igaza van, azt meg az 1bitnél picivel bonyolultabb aggyal megáldott emberek maguktól is látják, tudják.

    Azzal viszont nem értek egyet, amit a terjesztésről írsz. Eleve induljunk ki abból, hogy az általa szidott reklámoknak sem a 100%-ka haszontalan, számos olyan eszköz (pl. gyógyászati vagy bármilyen más) juthat el így azokhoz akiknek erre szüksége van, mint reklámok nélkül. Puzsér ugyanis rettenetesen ferdít! Mutogatja a Cola, Nutella, és egyéb valóban teljességgel idióta reklámokat, majd ebből általánosítva levonja a következtetést, hogy az egész rendszer úgy szar ahogy van. Közben nem vesz tudomást arról, hogy számos olyan terméket és szolgáltatást is reklámoznak, melyek valós haszonnal rendelkeznek, a termék valódi értékét helyezik a középpontba és sok embernek akár a mindennapi életét könnyítik meg. Ez pedig vitathatatlanul hasznos.

    Végül pedig, soha nem tudtam elviselni, amikor valaki habzó szájjal szidja a különböző technológiákat, miközben saját céljaira szemrebbenés nélkül felhasználja! Mivel abban megegyezhetünk, hogy puzsér sem ismerője az egyetemes igazságnak, azt sem jelenthetjük ki, hogy akkor az ő "vallása" esetln a reklámozás rendben van, mert az mindenki számára jó és hasznos! Már csak a fenti példából is látszik, hogy nincs így, mert ha nincsenek reklámok, lehet, hogy sarki Marinéni mai napig sem tud egy olyan egészségügyi termékről, ami által mittomén az elviselhetetlen hátfájása csillapítható, ezáltal teljesebb, jobb életet élhet. Ha puzsér szerint káros a média és a reklámok, akkor saját céljaira se használja fel, ellenekző esetben pont olyan komolytalan lesz, mint a nem létező életérzést eladni hivatott segghülye reklámok készítői. Pedig járhatná a vidéket gyalog, lakhatna jurtákban és tarthatna előadásokat 10-20 nomád életérzésű embernek, bízva abban,hogy majd szájról-szájra terjed az igéje. De nem fogja ezt csinálni, mert pontosan tudja, hogy abból úgy soha nem élne meg...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.06. 22:17:33