• TokraFan
    #17
    Sokkal inkább vallás a Puzsér. Te meg ezt is beszoptad, mint a kereszténységet. :-)
    Mert mit is pofázik (többek között)? "Ha bekapcsolod a klímát az GDP-t generál, míg ha kinyitod az ablakot, akkor együtt rezegsz a természettel és ősanyáink bla bla bla", meg a többi hülyeség. Felhívnám puzsér elvtárs figyelmét, hogy 40fokban az ablaknyitás tényszerűen szart sem ér, és semmilyen szinten nincs párban egy működő klíma hatékonyságával.

    Aztán meg zagyvál arról, hogy a multik vallást adnak el a reklámokkal (ami hazugság, mert maximum egy nem létező életérzést adnak el, a vallás egészen más kategória), miközben ő maga is a technológia felhasználásával terjeszti az igét, hovatovább, amikor a youtube-on teszi, akkor kvázi a dedikáltan reklámokból élő Alphabet Inc.-t szolgálja ki és áll be a sorba ő is mint bárki más. És persze minden lehetőséget megragad, hogy bármelyik (ismétlem, bármelyik!), televíziós csatornát felhasználja az un. "puzsér érzés" közvetítésére. Ez pont az a képmutatás, amit az egyszeri pap csinál, aki a szeretetről pofázik, miközben a hátsó kamrában meg gyerekeket molesztál.
    Ő is csak egy a sok közül, aki azokat a technológiákat és üzleti modeleket szarozza, amiket a saját érdekében azért pont úgy felhasznál, mint az általa támadott multik.
    Ennyit erről...


    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.01. 20:42:51