• nlght
    #30
    Késznek mondanám, ha MS azt mondja hogy végeztem, majd nyíltan meghirdeti csillió fehérkalapos hackernek, hogy ezt kúrjátok meg komoly sikerdíj fejében (a jelenlegi szaros 10-20k $ kifizetéseket min. megtizszerezném alapból, hogy ne legyen a feketepiacnak vonzereje). Ezután 1-3 évig javítgatja a hibákat, amiket találtak, de ha mondjuk x hónapig már senki sem talált benne hibát, akkor mehet kereskedelmi forgalomba Windows 10 néven. Addig nem engedtem volna, hogy beszéljen a win7 kivezetéséről.

    Ezt hívnám késznek, persze ezután is vállalna rá garit az MS. Mindezt rákényszeríteném mert monopol helyzetben van. Óriási impactje van a 21. századi életre, nem is értem hogy az EU-s politikusok miért nem ugrottak rá jobban eddig erre, kell még egy-két k*rva nagy botrány úgy látszik...

    Csak úgy szélsőges példaként, ha a volkswagen 13 milliárd eurót kell hogy fizessen büntiként, mert tisztességtelenül kummantott a zöld teszten, akkor az MS-nek a 10-szeresét kellene befizetnie minimum, annyi szopást idézett már elő a világban, mert félkész termékeket adott ki. Sajnos minden politikus szemethuny az érinthetetlenségén, mert a vevőnek egy önszopató EULA-t kell elfogadnia, miközben monopol helyzetben van az üzleti életben az árus. Hol van itt az igazság vagy bármi balance miközben minden más terméknél nem ez a felelősségvállalás?