Call of Duty: WWII
CODWWII_banner.jpg
  • Árnyvadász
    Még az jutott eszembe, ennyi erővel kiadhattak volna egy CoD II remastered változatot. Szerintem még az is jobb megoldás lett volna ennél. Röhej, de lehet tudtak volna még azon is annyi grafikai ráncfelvarrást csinálni (lásd: MW remaster), ami pont ezen a szinten lenne, mint a WWII. Ha még kevesebb az se gond, mert a CoD II a lassabb játékmenete és jó pályái miatt még mindig életrevalóbb, mint ez az árkádosított valami.

Mondjuk arra nem számítottam, hogy még arra sem veszik a fáradtságot legyen normális vagy valamennyi rombolhatóság a pályán. Nem. Minden (pár apróbb kivétel, amik effektnek elmennek: könyvek leesnek a polcról, ha gránát robban... nagyon kellett) statikus, mint X évvel ezelőtt. Az meg külön kínos volt, mikor armored classal előveszem a fegyvert és mikor becélzok a fél képernyőt kitakarja. Lőj le így bárkit, ebben a speedrun csodában. Esélyem sem volt. Ha meg nem célzok be vele, szór mint az állat.

Emiatt kb. két osztály az infantry meg az airborne ami használható, illetve a sniper, ha olyan a pálya vagy mondjuk védéshez War módban. Puskával is ember legyen a talpán aki streek-ig elmegy. Hamarabb lerohan, lekésel az ellenfél. Ezen mondjuk még javíthatnak, meg sok egyéb apróságon, de alapvetően a tény, miszerint szarból várat építeni már nem lehet, az meg is pecsételi a sorsát a játéknak.

Kicsik a pályák, alig van 3-4 útvonalnál több amin lehet közlekedni és bár nem néznek ki rosszul, 3-4 meccs alatt ki lehet ismerni az egészet, aztán lőttek az újdonság varázsának. A városi még jó is lenne, de az is pici. Kéne a HC mód is, nem tudom a teljesben lesz, meg ott az is kéne, de szerintem az alapban is, hogy ne ilyen gyorsan haladjanak a katonák. Pl. az erdei pályát szerintem 8-10 másodperc alatt kezdőponttól a végéig be lehet futni. Ennek mi értelme így? Értem én, hogy kell az akció folyamatosan, mert azt szeretik a virtuális bakák, de ez így kacsalövölde. Semmi taktikusság nincs benne. Legalább a pálya bizonyos pontján lehetne értelmesen védekezni akár egy TDM keretein belül is.

Sokszor volt mikor kényelmesen beálltam az MG42 állásba, erre 1-2 kill után, már oldalról le is késelt, vagy lőtt az ellenfél. Értésemre adva azt, hogy bazdmeg, ha itt megállsz, leállsz vagy próbálnád bevédeni a pálya adott pontját, halott vagy. Helyette rohanj fuss, aztán lesz valami.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.09.29. 14:23:05