• NEXUS6
  #18
  Annyira nem ismerem, konkrétan mire gondolsz?
  Arra, hogy a vezető birodalmak egyszer elveszítik ezt a pozíciójukat és ez jelentős átrendeződést jelent? Ezt sokan sokszor mondták. Mondjuk pl a Biblia is. Akkor született amikor a Római birodalom még erős volt, de a követők figyelmét arra irányította, hogy milyen lesz, amikor összeomlik. És nem bejött!? :)
  Akár a nácizmust nézzük annak az ideológiának is az az alapja, hogy a nyugatnak fel kell készülnie arra, amikor a kelet magához tér és gyorsan felemelkedik a legfontosabb erőforrásra támaszkodva, a hatalmas népességre. Woááá, hát ez is bejött! Pedig a sárgaveszedelem eszméjét csak átvették a korábbi gyarmattartóktól, akik fel voltak háborodva, amikor a megszállt keleti népek néha fellázadtak.

  Ahogy nézem mostanában ő is rászállt Trump-ra (A zantikriszttus!) és a globális-liberális világ végét vizionálta, ami az ő értelmezésében is A Világvégével egyenlő. Azóta kiderült, hogy Trump ugyan úgy vérbeli politikus, mint az elődei, akár jobban odacsap az oroszoknak is (lásd Szíria), mint tette azt Obama az utóbbi években, és nem hülye hogy szó szerint betartsa minden választási ígéretét.
  XD
  Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.04.22. 10:20:31