• HUIrnok
    #1
    Ebből itt egy nagyon komoly, bölccsé tevő, és letisztázható dolog azért kibújik. Csak magunkért vagyunk, leszünk felelősek. A társadalmi rend nagyon nagy átláthatóságra szorul, ahol már egymagunk is alkothatunk, ha képesek, és erősek tudunk maradni ahhoz, hogy változni tudjunk a magunk szintjén. Legyen az erény kifejezése, vagy egy belső meggyőződés kifejtése.

    Nagyon meggondolttan és tájékozottan kell cselekedni, ha valaki ilyen pozicíóban kíván cselekedni, aztán ehhez tartani önmagunkat, ha elakarjuk kerülni az ilyen hibákat, mint a cikk által kitárgyalt eset.

    Magam ezt, csak egy egyszerű visszaigazolásnak veszem, hogy amit még én választottam. Az stabil, szabad és bárki számára elérhető volt, marad és lesz.

    Itt van a kezdeményezés, ha valaki nem ismerné.

    Szent Korona Bank: www.szentkoronabank.hu
    Apostoli Magyar Királyság: www.apostolimagyarkiralysag.info

    A kettő együtt van. A kis koncepciós perről meg a honlapon találhatók további anyagok, amik tisztázzák a kezdeményezés egészét.

    Aki ellenségesen viselkedik velem szemben, azt letiltom. Csak a teljesen normális hozzászólásokat olvasom el, és válaszolom meg, ha lesz ilyen még egyáltalán.

    Köszönöm a figyelmet!
    HUIrnok