• zetortraktor
    #12
    És akkor kérjek elnézést azért, mert így is képes vagyok baromira élvezni és szeretni azt, amit nézek? (Már, ha valami jót nézek?) Inkább örülök azért, mert nem vagyok kifinomult ízlésű, nem zavar, ha valaki a magaslóról lenéz.

    Nyilván van, aki HD-re izgul, más pedig azt sem tudja, hogy mi az. Az előbbieket tökéletesen megértem, hogy zavarja a számukra nem megfelelő minőség, de nekem gőzöm sincs, hogy ez milyen érzés lehet. Én még ma is képes vagyok élvezni az analóg tévét, ha kell, vagy régebbi VHS-kazettás filmeket. Persze, ami kockás vagy nem látható, az engem is zavarna, de minden más csak sznobériának _tűnik_.

    A lényeg, hogy monitoron is, tableten is nagyon jó minőségben lehet nézni ezeket a cuccokat. Naná, hogy van, akinek a minőségi elvárásaihoz nem fog felérni, de mondom, nem fogok szabadkozni azért, mert egy 3 órás vonatozás során megnéztem egy rohadt jó sorozat első négy részét, aztán a vidéki kiruccanás éjszakáján folytattam a darálást az 5-6. résszel. Más unatkozott volna, vagy gépezik, vagy olvas. Én szeretek filmeket meg sorozatokat nézni.

    Idővel a többség haladni fog a korral. Persze a haladás az mind a kézi streamet, mind az überHD-t is jelenti.