1. Én nyitott ember vagyok. Biztosan sok egyébben egyetértünk. Tegyük félre ezt a félreértést kérlek. Nem nyitottunk jól. Én sem, aláírom... bár te is erősen kezdted a fikázást.... olyasminek a fikázását, amit évek óta nagyon várok már. De mondom, nem akarok én ellenérzéseket. Nem 8 éves vérpistike vagyok... és sejtve hogy milyen témáról beszélünk, szerintem Te sem. Szóval mit szólnál most egy kis kölcsönös tisztelethez?
(őszinte békejobbot nyújt)
2. Nem kell ebben egyetértenünk. Csak mondom, szoftverfejlesztő vagyok, és nagyjából átlátom, hogy milyen jellegű munka egy ilyen portolás. De ez szerintem csak piaci kérdés. Igény van rá, és a piac szerint az ár korrekt. Szerintem is. Szerinted nem, de senki sem kötelez, hogy megvedd. Ez a szép a világban. (teszem hozzá, én is megvárom a Sale-t)
Eredeti GoG... Day1....
Hát azért barátom (bocs, de megint megelőlegeztem, bízva a világ szépségében :) ), azért az nem annyira Day1....
Ők nem portolták újra a játékot. Az az eredeti verzió, amihez meg elképesztő mennyiségű javítás jelent már meg...
Látod? A Heroes dologban is mennyire egyetértünk. Meg abban is, hogy a Torment egy remek játék. :) Utoljára szerkesztette: takysoft, 2017.03.29. 15:20:29