"Végre megtörtént az, amire szerintem az RPG rajongó társadalom nagyjából fele várt:"
Ez nem ilyen egyszerű:
1. A Planescape Torment GOG-os verziója jelenleg pazar. 1080p kijelzőn toltam végig pár éve és életem talán legkülönlegesebb és legjobb gamer élményét éltem át benne.
2. Érkezik a remake, de kiktől? Ezektől a tehetségtelen mások farvizén evickélő Beamdogos szerencsétlenektől? Ez inkább átok, nem áldás.
3. A Planescape Torment egy annyira különleges játék, hogy az RPG társadalom jó része végig sem játszotta SOHA! A nyelvezete kifejezetten nehéz, a gameplay pedig főleg olvasgatásból áll... ez kapásból rengeteg RPG-s arcot kizár és akik ki is tartanak az elején egy idő után könnyen feladhatják, mert ez a játék nem akcióval húzza be az embert, hanem az intelligenciájával és magasröptű gondoltaival. Tudom, mert végigjátszottam és történetben MINDENT elvert, amit valaha játékosként átéltem és az egyedisége és hangulata is ott van a legjobb 5-ben!
"illetve mobilokra is a cím."
Ez blaszfémia. Mobilon vagy tableten én elhiszem, hogy technikailag a játék játszható lesz, de MINEK? Ezek a játékok nem erről a tapis casual fosásról szólnak... ez egy másik univerzum és kb. a név megcsúfolása mobilon prüntyögni vele.