• hawkie22
    #13
    Nem tudom, te mivel játszottál, vic3, de valószínüleg nem ezzel. Azért ennyire ízlések és pofonok nem lehet.

    Én, amióta kijött a játék, félredobtam minden mást (WoW, For Honor, R6 Siege, Hearthstone, Division) és csak ez tölti ki azt a szabadidömennyiséget, amit egy napon játékra szánok. Jelenleg már 33%-on vagyok 35 óra játék után és még a föboss közelében se vagyok. Szép lassan mellékküldetések, aztán a föküldik.

    A jármüvekkel nem tudom, mi bajod, meg kell szokni, az igaz, de nem annyira vészes. A legtöbb autóval tök jól lehet driftelni egy kézifékezés után, kanyarban nagyon jól jön. A helikopterezés tuti, nekem csak a repülövel van gondom, ott is csak a leszállással. :)
    Az épületek tényleg egy idö után repetitívek, de láttál már lakóközösséget Dél-Amerikában? Én eddig csak videón, de ott se volt nagy különbség a házak között, max. színben. :)
    Az meg, hogy a világ statikus és élettelen, na ez az, ami nem igaz. Nappal-éjszaka, esö, napsütés, ennek megfelelöen kevesebb-több ember az utakon, városokban, az ellenfelek/NPC-k éjszaka lefekszenek aludni, már ha nincsenek örségben, madarak repkednek, lámák futkároznak össze-vissza, a dzsungelben még nem is jártam, ott nem tudom, mik lesznek. A városokban mászkálnak az emberek, élik világukat, némelyikkel még beszélni is tudsz, így megszerezve pár infót elérhetö küldetésekröl.

    Ami nem tetszik, az a fedezékrendszer, lehetne kicsit jobb, valami olyasmi, mit a Divisionben is van. A társak tényleg nem segítenek, pontosabban nem ölnek és hatástalanítanak senkit, amíg te nem adsz vagy szinkronparancsot nekik vagy nem kezdesz el ellenséget irtani, akkor beszállnak a küzdelembe. De ez nyilván életszerü, érdekes is lenne, ha egy csapat, ahol te vagy a fönök, az engedélyed nélkül elkezdene a saját szakállára rambozni. A lázadók már más kérdés, meg kell gondolni, hogy hívod-e öket segíteni, mert ök viszont kérdezés nélkül rárombolnak mindenkire, aki piros és nem velük van. Múltkor emiatt buktam el egy helikopterlopkodós küldetést, én hülye behívtam öket, mert 7 ellenfél volt a heli körül, erre elkezdtek löni mindenkire, aki mozog, a hadnagy meg elmenekült a kopterrel. Kezdhettem elölröl.

    Cél természetesen nekem is a Coop lenne, meg ha késöbb lesz valamilyen PvP, akkor az, de elöször le akarom soloban tudni a sztorit, minden területet felfedezni, minden küldetést elvégezni, összes bosst kinyírni, akkor meglesz minden fegyver és felszerelés, na után beállok ismeretlenekhez coop-ra. Addig nem. Az elsö föboss (La Plaga) is úgy lett megölve, hogy csak kíváncsiságból bementem coop-ba, pedig még az elsö küldetés se volt meg, ott valakinek már La Plaga utolsó küldetése volt és mivel a csapatban voltam, így nekem is meglett. Nem örültem neki, de az én hibám volt, türelmetlen voltam. Azóta csak szólóban megyek és ezt javaslom mindenkinek, akinek nincs állandó 3 haverja, akikkel csak együtt tolják a sztorit és mindenki ugyanott tart, ahol a másik.

    Bocs a Wall of Text-ért.