Irasidus#59
Ugye az elején azzal kezdeted, hogy média előszeretettel riogat minket, hogy a Vénuszhoz hasonló lesz a Föld, kiderült nem riognak vele, az általad keresett kifejezésre 8 darab talált volt, és igazából teljesen másról van szó a cikkekben. A válaszod az volt, hogy N.C. Ennyi. Aztán elkezdtél tagadni mindent, ami középiskolás fizikával egyértelmű. Most meg szalmabáb érveket püfölsz, hogy a Föld nem lesz Vénusz. Ok... :O
"Végezetül. Nem tagadom a tudományt, csak jobban tisztában vagyok azzal, amit állít és nem csak a CO2 mániások sztenderd szövegeit ismételgetem. És azt hiszem, eddig is én adtam meg több konkrét adatot, szóval kéretik a fenti okfejtést hasonló részletezettséggel és prezentációban kritizálni. Vagy ha ezt nem tudod és elismerni sem akarod az igazam, akkor hallgatni!"
Co2 mániások. Nagyszerű, tehát a Stefan-Boltzmann törvény, Kirchoff-törvénye, egyesített gázelmélet, energiamegmaradás törvénye csupa mánia. Fizikáról még nem hallotam, hogy mánia lenne, és kutatókról, hogy co2 mániások, általában hitnek szokták nevezni a balfékek, aki nem értik. De újabb terminológiát tudunk meg tőled. Köszönjük! Mellesleg ez tagadás, mert a tudomány nem azon az állásponton van mit te, de nyilván ez nem tetszik neked. Arról nem beszélve, hogy most is tele vagy tárgyi tévedésekkel. Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.04.06. 13:03:52