• end3
    #4
    Marketing: vegyetek Epson tintasugarast. Hogy kibírnak-e 10-15 évet a "vasak", az kérdéses, de a gyártóknál ma már nem is cél, a tintán bőven megkeresik a lézernyomtatók "magas szervizköltségét", az biztos.

    (Vettem jó pár évvel ezelőtt használt Kyocera FS2000D lézereket, darabonként 13.000 Ft-ért. A 4-6000 oldalas toner 6-7 ezer forint, (Nem utántöltött, csak független gyártó.) Chip probléma nincs. Szervizköltség eddig egyáltalán nem volt. Működik mindegyik, akármilyen hitvány másolópapírral, nem gyűr be, nem koszol, W10-es driver van, kb. napi, száz nyomtatott oldallal. Kérdésem, - Epson tintás nyomtatás lehet olcsóbb?)

    Arról nem is merek beszélni, vettünk vadiúj, EPSON festéktartályosat, a kislány délután, betöltötte színes festékeket, de másra nem maradt ideje, (ment a busz.) Másnap reggel kellett volna nyomtatnia, de az előző nap elmaradó "pumpálás-szivatás, festék-prüszköltetés" miatt a nyomatató használhatatlanná vált. (Egyszerű, gondtalan üzemeltetés! Vegyetek sok tintasugarast! Jól jártok vele.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2017.03.23. 09:39:54