• Irasidus
    Más lapra tartozik, hogy a rezsicsökkentés és árszabályozás (mert ezt is írtam), mennyire jó, vagy sem. Támogatás, ez a lényeg. Ugyanígy említem volt, hogy forum hozzászólások (anekdotázásai) nem érdekelnek, nem forrás értékű. És akkor most válaszolok az anekdotázásra, az egyiket megnyitottam, és az élményei mesélte valaki. Ok, ennyi elég volt, köszönöm. Nem, nem nyitom meg, amíg nem vagy hajlandó szakértői szinten linkelni. Viszont nagyon tetszik, hogy leírok valamit, és akkor te ahelyett, hogy azzal foglalkoznál másról kezdesz beszélni. Lehet így is...

"Mondom, támogatott áramár és hitelből építés esetén egy szél és naperőmű a kamatokat nem termeli ki egy rakás olyan helyen, ahova lebaszták őket. "

Csakhogy én nem ezt kérdeztem, és nem ezt állítottam, hogy egy "rakás helyen". Én azzal nem értek egyet, hogy szerinted sehol a földön nincs olyan hely. Ugye, még mindig ezt állítod? Nyilván vannak helyek, főleg Németországban (hogy németezzünk a kedvedért egy kicsit), ahol már olyan helyre is épülnek, ahol nem igazán éri meg. Ez igaz, csakhogy az teljesen mást jelent, hogy egy rakás helyen, minthogy sehol! Viszont megjósoltam, hogy ezt fogod mondani, és olyannal érvelsz, ami tényleg nem éri meg, és ebből általánosítasz. Csúnya volt.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.03.24. 11:22:00