• dyra
    Engem nem érdekelnek a baromságaid. Nem egy ismerősöm oldja meg az energiaellátást már itthon is nap energiával és mini szélturbinával. Volt rá pénzünk és meglépték. A napkollektor is egy rohadt jó dolog szintén nem egy ismerősömnél van. Megtehették megtették. Nem csak a pénz miatt hanem mert nekik megérte, hogy függetlenedni tudtak a rendszertől és még a környezetért is tettek.

A villanyautók is megoldanának egy tonna dolgot. Nem lennének a városok annyira büdösek és a levegőjük is sokat javulna.

A gazdaságosság ebbe a témakörben nem játszik PAKS2 se azért építik mert az hu de gazdaságos lesz. Ez most a Magyar állam energiastratégiája kíváncsi leszek mit csinálnak Visontával ami ugye szénerőmű de legalább hazai lignittel dolgozik. Én nem vagyok méregzöld pont Visontával kapcsolatban halottam, hogy lenne technológia amivel szinte nullára tudnának csökkenteni a C02 kibocsájtást gondolom valahova "elteszik". Szóval igenis kell változtatni nem kapkodva nyugodtan átgondolva szépen lassan elindulni a zöld energia felé és az emberek gondolkodásmódjának változásával szépen lassan leváltani a környezetszennyező megoldásokat.