Érdemes-e internetes társkersőre regisztrálni?
  • MoRT2195
    #6
    Kíváncsiságból én is fel regisztráltam ilyen oldalra még korábban. Vannak értelmesebbek akikkel el lehet beszélni, de vannak bolondok is, akik nem tudom egyáltalán mit akarnak ilyen oldalon. Na mind1, a lényeg, hogy igazából nem kapcsolatot akartam kialakítani egy ilyen oldalon, csak beszélgetni unalmas pillanataimban. :) Aztán 3 nővel ismerkedtem meg komolyabban. Most nem részletezem a dolgokat, a lényeg, hogy vannak értelmesek és lehet így kapcsolatot találni. Én fél éve vagyok együtt valakivel egy ilyen oldalról (tudom nem sok, dehát valahol el kell kezdeni :D), és úgy, hogy igazából nem az volt a szándékom, hogy én itt találjak valami komoly kapcsolatot. Megbeszéltük pár nap beszélgetés után, hogy találkozunk, aztán találkoztunk és hát össze jöttünk.

    Előnye az ilyen oldalaknak, hogy könnyen lehet ismerkedni, bárhol van is az ember, elkezdheti az ismerkedést (én például munka előtt és után a buszon használtam ezt jobbára).
    Hátránya, hogy nem feltétlen azzal beszélsz akit a képen látsz és ha mégis vele beszélsz és azt hiszed milyen jó fej, milyen jól össze illetek, akkor se lehetsz biztos a dolgodban, mert személyesen teljesen más lehet az egész. Interneten könnyebb minden. :)

    A lehúzásról meg annyit, hogy én 1ft-ot nem költöttem, így is lehet ismerkedni. Tény, hogy a legtöbb helyen minden vacakért pénzt kérnek (sok helyen még az üzenet küldésért is), de van olyan hely, ahol azért bármilyen összeg befizetése nélkül lehet beszélgetni/ismerkedni.