Érdemes-e internetes társkersőre regisztrálni?
  • Tinman #13
    450km-re élt tőlem a jelenlegi párom. Hétvégente levezettem hozzá, majd vissza (ja 900km). Cirka 1.5 éven keresztül ingáztam, párszor ő jött.

    Jóképűnek nem mondanám magam (sőt szerintem átlag alatti vagyok), de nekem cirka 5-6 randi volt lebeszélve 1 hónap "társkeresés" után, melyből a párom "nyert", pedig ő volt legmesszebb. A többi randira el se mentem, lemondtam őket. Egyszerűen azért, mert a benső és külső értékek nála voltak a legerősebbek. Cirka 8 éve vagyunk együtt, lassan 1 éve házasok.

    A beszélgetés nálunk rendkívül hamar -szándékosan- már nem a chaten/privát üzenetekben zajlott, hanem telón és személyesen. Tulajdonképpen amikor először beszéltünk neten, nagyjából pár nap múlva már telón, 1 hónap múlva meg már lent is voltam nála az első randin.

    Ja igen a lényeg: Tudd hol a helyed. Ha 4/10-es vagy, már az 5/10-es csajokat is jobb ha skippeled, csak fölös és fájdalma köröktől kíméled meg magad. Kivételek persze vannak. Anno pl. rám írt egy 9/10-es csaj, találkozót is javasolt, de kihagytam, pedig nem kicsit intelligens is volt. Mi a tökömet kezdtem volna egy közel tökéletes nővel? Anyagilag se bírnám (nekem nincs több 100k-m egy nőre/hó), meg megenne a féltékenység, esélyem se lenne megtartani. Katasztrófa lenne.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.02. 10:03:14