• gforce9
    #62
    "- akik adblokkereznek, azokat MÁR ELVESZTETTÉK A REKLÁMOKBÓL MEGÉLNI AKARÓK"

    Egy reklámszerződésnél oldallekérést kérdeznek, nem azt, hogy szerinted a látogatóid közül hányan használnak blokkolót, mert meg sem tudod mondani. Csak valami általános statisztika tud sejtetni valamit. Szóval ez olyan szintű bullshit, hogy annak meséld, akinek erre nincs rálátása.

    Arra nem gondolsz hogy a te oldalad mennyivel járult hozzá ahhoz, hogy a reklámblokkolókra igény van? Jaaa nem: a fogyasztók a hülyék meg a gonoszok, hát persze.

    Arról nem is beszélve, ha már a tied az esgé, akkor az hogyafenébe lehet, hogy amikor itt felhívtam a figyelmet egy rosszul működő tartalmat zavaró reklámra az volt a reakció fellengzősen, hogy hülye vagyok ha nem tetszik telepítsek blokkolót?

    Azóta sem használok blokkolót mert még épphogy az ingerküszöböm alatt van az esgé reklámáradata.

    Összefoglalva, tehát nem abban látod a cég működőképességének megtartását vagy helyzetének javulását, hogy színvonalán emelve egyre több embert érjen el ezáltal jobb szerződéseket lehessen kötni és a meglévő reklámfelületet jobb pénzért lehessen eladni, hanem abban, hogy lépjünk fel a reklámblokkolók ellen és az is lássa őket akinek herótja van tőle. Ez utóbbi fogja megalapozni az esgé jövőjét?

    Te tudod.

    mielőtt félreértené bárki az esgé szimbolikus példa, de jó példa azért vettem fel a fonalat
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2017.03.10. 23:08:24