• gforce9
    Értem én, hogy neked szívügyed a reklámipar. Csak a gond az egésszel az, hogy tudod a cégek is versenyeznek egymással. Pl. az én cégem is versenyez a konkurenciával. Ha az én üzleti modellem szarabb mint a konkurenciáé akkor be kell zárnom és nem az ügyfeleimet hibáztatni. Ha szarul csinálom céget és átbaszok mindenkit, és transzparensekkel vonulnak ki az emberek, hogy na ezt ne, akkor nem a transzparanseket akarom betiltani ugye?

Ha vannak weblapok akik reklámból élnek, viszont a túlzott reklám miatt az igények 3. féltől származó programok kifejlődését hozzák el, akkor tiltsam be a blokkolókat mi? Mert nekem jogom van a túlzott reklámokból való bevételhez is mert csak. Nem! Ez azt jelenti, hogy az üzleti modellem szar, nem életképes és nincs jövője.

Tudod melyik weboldal fog ebből jól kijönni? Aki még idejében kapcsol és a weboldal tartalmát emeli olyan szintre, hogy tömegeket vonzzon. Ugyanis 2 módja van hogy egy weboldal többet keressen:

1. 1 helyett 10 hirdetést mutogat, ugyanannyi látogatónak.
    2. 1 hirdetést mutogat több látogatónak.

Ugyanis egy reklámszerződésnél az oldallekérések száma a döntő abban, hogy mennyit lehet keresni rajta.

A piac túltelített, igen, essenek ki a nyomoroncok.

A blokkolók, ha a piac normalizálódik el fognak tűnni, Nem lesz rá ok, hogy telepítsék őket.