• wraithLord
    Mobilra is van egy csomó olyan játék, ami nem egészen úgy működik a gyakorlatban, hogy "amikor épp ráérsz, előszeded a mobilod, és pötyögsz rajta kicsit", hanem addiktív, időirabló játék. Az viszont igaz rá, hogy egy-egy játékperiódus rövid, így akármikor elő lehet szedni... Pl. az "RPG"-nek nevezett alkotások ilyenek (ami nem az, de valami olyasmi, és egy csomó órát bele lehet tenni, hogy a karaktered megközelítse az elképzeléseidet, és egy csomó pénzt, hogy jó cuccai legyenek). Vagy ott vannak a menedzselős játékok. Nem kell egész nap azzal pepecselni, de vagy játszol, vagy nem, és utóbbi esetben nem fejlődik, amit menedzselsz.

Sosem voltam híve ezeknek az "előkapom a telót, gyorsan játszom kicsit" valami olyasmivel, amit asztali gépen pl. az anyukák által nagyon szeretett pasziánszozáshoz vagy Facebook játékokhoz tudnám hasonlítani. Így nyilván (nagyonidőzjelben) "RPG"-vel játszottam. Azzal is csak 2 hónapig, és se előtte se utána soha nem játszottam semmivel sem mobilon, mert igazából nem szórakozás, és nem ad semmit, csak leköti a kezeidet, vagy én nem tudom. Akkor inkább netezek a telón, híreket olvasok vagy ilyesmi.