• Irasidus
    #35
    "lyet meg megközelítőleg sem írtam. Fogalmam sincs honnan veszed, mert hogy nem tőlem az biztos. A trollkodásról való leszoktatási szándék előtt talán az kéne, hogy ne írj olyat amit én nem mondtam."

    Érdemes lenne újra elvlovasi, hogy szerinted miért állt le az emberi evolúció, mert szerinted az modern orvostudomány miatt. Ezt írtad, lehet nem ezt akartad, de ez van ideírva. Talán nem szabadkozni, meg trollkodni kellene, hanem beismerni, hogy tévedtél, az emberi evolúció nem állt le, és szelekció nem merül ki abban ami te leírtál. Ennyi.

    "Nem olvastam a cikket sem az ellencikket, úgyhogy nem dőltem be semelyiknek. :) De ahhoz azért nem kell diploma, hogy lássuk, hogy most olyan embereknek is van utóda, akik nemhogy az utódnemzésre, de a felnőttkor megérésére sem lettek volna képesek a modern orvostudomány nélkül. Gondolok itt a veleszületett betegségekre, rendellenességekre. Ezt lehet akárhogy csűrni csavarni, de ez a természetes szelekciónak ellenében hat, ami pedig az evolúció alapja. "
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.02.21. 12:58:57