A Spiders új RPG-je
  • lwb
    #48
    Jópár órával benne van pár negatívum is, ami árnyalja picit a képet:

    - lightning dash iszonyú erős. Ingyen használható és miközben dash-elsz lényegében sebezhetetlen vagy, amivel simán meg lehet oldani, hogy addig kite-olod az ellenséget, amíg visszanő pl. a manád és akár potion-használat nélkül is leverhetsz jóval erősebb ellenfeleket is kis türelemmel. Azt is kipróbáltam, hogy az amúgy nyomkövető mágikus lövedékeket is ki lehet kerülni, csak jó sokáig kell dash-elni.
    - sok a copy-paste hely. Minden kastély lényegében egyforma, de a városokban is sok a másolás. DA2-szerű az egész, bár szerintem a DA2-ben ez jóval látványosabb volt, de azért itt is észre lehet venni.
    - az ellenfelekből van kb 4-5 féle max az egész játékban. A szörnyek egyformák, pl. ugyanaz a medveszerű négylábú izé ismétlődik, csak itt szőrösebb, ott páncélosabb fajtában. Nincs nagy változatosság ellenfél terén: ebben is hasonlít egyébként a DA2-höz.
    - a mágia szerintem nagyon erős. Nemcsak a már említett lightning dash miatt, hanem mert a rendes villámsebzés a páncélt kikerüli és direktben az egészségből jön le.
    - sok benne a backtracking még a fast travellel együtt is, ami ráadásul elég furán lett megcsinálva, de ezt már lent írta más is.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.09.16. 08:39:07