• wraithLord
    #17
    Hát ez attól függ, mint hívsz késlekedésnek. Ha sokat játszol kompetitív FPS-ekkel, akkor 250ms lag is óriási. Barátnőmnek 5s-e van, annál nem lassabb egy felsőkategóriás normális androidos teló, és a 6s-nél sem (haver). 7-et még nem láttam.
    Persze ugyanaz a telefon máshogy viselkedik más Android verzióknál, Android 5-ön láttam már szép lagot, 6-on még nem - alsókategóriában (legalja) sem különösebben.

    Amit leírtál, az egy alsókategóriás teló ismérve, ami újonnan sem annyira reszponzív (bár az Android 6 sokat javított ezen).

    #16 Minimum 2-t írtam, nem tudok konkrét adatot, mivel nem túl sokat foglalkozom a témával. Azt tudom, hogy az enyémre 2x jött új Android (nem csak update, új stock Android OS). Persze más kérdés, hogy szükség van-e 4-5 évig kapni rá az új rendszert, azonkívül, hogy jó áron el lehet passzolni.

    Ehhez sem tudok mit hozzászólni, én még nem láttam féláron féléves csúcskészüléket, max. szolgáltatóknál hűségszerződésben.
    A Google Nexus-ok pl. elég jól tartják az árukat. Egyébként telót nem szoktam eladni, úgyhogy ez nálam nem szempont. Nem szeretek hímestojásként vigyázni rá, a telefon van értem, nem én érte, itt-ott előbb-utóbb karcos lesz. Ez eleve levinne az árából.