• gforce9
    Álljunk már meg 1 percre. Az SG a tartalomfogyasztásból él. Ez az alapja, ha nincs tartalom nem jövök én se.Ebből köetkezően nincs kinek reklámozni. Ha megvan a tartalom akkor jöhet reklám persze. De pont itt egy moderátor röhögött ki, amikor felhívtam a figyelmüket egy rosszul működő reklámra. A válasz az volt, hogy telepítsek blokkolót és ne sírjon a szám, olyan alpári stílusban, hogy csak pislogtam. Ezek után mégis mit mondjak? Beleszarnak az user pofájába vastagon, de a reklámpénz meg kéne? Amúgymeg a videostreamektől eltekintve, a reklámforgalom zabálja le az adott kvótát mobilnetről. Amit az user fizet ki! Az userek tartják fenn az infrastruktúrát, nem az oldalüzemeltetők. Ők csak a kiszolgálót tartják fenn, de azt, hogy e reklám hozzám eljusson azt én fizetem ki. Színvonalasabb tartalom kellene. Ésszerű reklámozás és nem lennének blokkolók, mert értelme sem lenne. Érdekes, amikor nem dőlt a lé a reklámokból, akkor képes volt az sg színvonalat tartani? Ma meg nem? Akkor be kell zárni ha nem megy.
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2017.02.05. 15:37:01