• COL_Bratt_Shaw
    #18
    Valamilyen szinten teszt, vagy az elso "nagy" lepes. Irta a srac, hogy lattak, hogy a sim bejon nagyon sok embernek, viszont sok korabbi generacios dirt jatakos koran feladta a jatekot, mert hianyzott a felvezetes az arcade jatekosoknak. Tulsagosan gyorsan csaptak bele a lecsóba. Az uj szim modnak az opcionalis segedletekkel ugyanugy meglesznek a szintjei mint a DR-ban, viszont ugyanigy lesz easy az easy-n belul is. A szim es a "fun" jatekmodnak kulonbozo Leaderboard-ja lesz. Azert is lehet nagyon egyszerure generalni a palyakat, hogy a Mario Kart-osok, is tudjanak honnan indulni. :)
    Az itiner bejegyzesek miatt sem kell aggodni, eddig jok a visszajelzesek, ill a tervezo fonok, egy reallife co-driver, ugyhogy o lenne az elso akit piszkalna, ha nem lenne szinkronban.
    Az uj napi, heti, ill. havi Live futamok, ezentul generalt palyakon fognak futni, igy hozva kozelebb a valosaghoz es kiegyenlitettebb eselyekhez. Igy mar nehezebb lesz hotlap-olni egyliveot. Persze ez csak egy orwelli tarsadalomban lehetne tokeletesen egyenlo, igy a sok gazdag gyerek siman mehet tobb acc-al, mint ahogy ma is sokan teszik, no meg ott a youtube, de ettol fuggetlenul, ez teljesen mas kihivas lesz. :)
    Az egyeduli dolog ami megkerdojelezheto jelenleg, az a generalt palyak utfeluletenek reszletessege, bukkanok, kovek, miegymas. Azt viszont mar tudni, hogy a fejlesztok dolgoznak kiszelesitett hajtű ill. ill 90 fokos kanyarokon, hogy legyen hova sodrodni. :)

    Itt az elso feltetelezhetoen Sim modban futott szakasz, Petter Solberg-el. Ment a csavo az arokba egybol az elejen. :P

    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.27. 21:17:26