• alma2
    #10
    A videorol az jut eszembe, mennyi bena szerencsetlen fasz letezik e foldon es ezeknek keszitenek jatekokat, mert ok a stabil es szeleskoru vasarlo bazis. A 11 eves most mar 16 korul jaro unokaocsem jut eszembe ilyenkor, hogy az ugyesebben tolta elsore a dirt-ot ugy, hogy sosem jatszott elotte vele.
    Pont ezekre epit a nintendo a mariokart sorozattal, na es persze 0-5 evesekre, feltetelezem aki jatszik, nem az elobbi korosztalyba tartozik.

    A video elejen nem derul ki, de a jelzesek alapjan ugy nez ki, hogy tobb jatekos van szakaszon egyszerre, vagy inkabb csak a jatekos es a legjobb idot autozot mutatja bal oldalt a csikon. Bar "valaki" felre is allt, szoval a multis mokara jo az esely nem gondolnam, hogy ezt kihagyjak 2017-ben, a "rally"-s szakaszokon sem.

    Sajna elkerulhetetlen a joval ismetlodobb korites a palyak szelen ilyenkor mar, ha tenyleg nem a fixen szerkeztett szakaszok kozul valaszt az ember.
    Az itiner generalasa is programozo szemmel, nem nagy szam, barmire rahuzni olyan minosegben , ahogy most mukodik a fix szakaszokra a dir rallyban. A nem generalt reszeken, meg ugye tudjuk ki lesz a "hangja", bar feltetelezem, felmondatnak vele egy mintat, aztan szepen majd osszevagdossak maguknak, ahova akarjak.

    Ahogy nezem a karakteranimaciok, ugyanolyan 10 evvel ezelottiek, mint az elsoben voltak, bar szinte lenyegtelen dolog, de azert feltunt :) Persze lehet, hogy jelenleg csak placeholderek, ki tudja.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.27. 09:30:20