• Szabi #1
    Igen, jól olvassátok, jön a DiRT 4!

    Ma jelentette be a Codemasters, hogy a DiRT 4 PS4-re, Xbox One-ra és Windows PC-re 2017 Júniusában jelenik meg. A Dirt Rally meglepő sikerein fellelkesedve kezdtek neki a DiRT 4 fejlesztésének, állitásuk szerint a következő szintre lépnek, itt már lesznek off-road kamionok és homokfutók is.
    Bár ezekből az alábbi videón még nem mutattak meg semmit.. :)



    A motorsport önmagában is veszélyes, de itt igyekeznek még néhány lapáttal tenni rá.. A játék mottója a félelem nélküli vezetés, ezt trükkös szakaszokkal és mély szakadékokkal igyekeznek megcáfolni. :D

    A DiRT 4-be végre visszatér a pályaszerkesztő mód is. Ezt kb. úgy kell elképzelni mint a V-Rally 2 pályaépítőjét, annyi csavarral, hogy itt különböző az útvonalra vonatkozó paramétereket tudunk megadni, majd kiválasztjuk, hogy melyik országban járunk (milyen legyen a környezet) és legenerálja a pályát a játék. Ezt utána meg is oszthatjuk a barátainkkal.

    Kissé még ködös, hogy ez miként is fog működni, de kíváncsian várom.. :)

    Állításuk szerint a Dirt Rally realizmusát kombinálják a Dirt 2 és 3 pörgős játékmenetével.. mármint ha valakinek lett volna elég pörgős a Dirt Rally-s szenvedés a pályán maradáshoz.. :)

    Természetesen lesznek hagyományos rally autók, de tőbekk között FIA World Rallycross Championship járgányai is felbukkannak.

    A játékban három kontinens lesz majd elérhető, a Codemasters blogban a cikknél amit itt "lefordítottam" beszúrták ezt a képet is, Fiesta Aust néven.. szóval az egyik kontinens Ausztrália lesz.. ez mondjuk eddig még nem tűnik nagy meglepetésnek. :D

    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.26. 15:51:34