• cylontoaster
    #12
    Úgy könnyű, ha kedvedre torzítod a példát :)
    Azt ugyanis a kutya sem mondta, hogy a nem védett helyen nincs érték.
    Ahhoz az kéne, hogy mindenki, aki valami értékeset akar feltenni, az titkosítva tegye fel. Ez meg aligha feltételezhető nagy tömegekről. Így aztán marad a példám: adott x ház, egy részében van érték, egy részében nincs, ha te bezárod a házad, akkor nem ott fognak keresgélni, mert van bőven olyan ház, amiben van érték és semeddig nem tart bemenni.
    Pláne ha nem túl értékes dolgot is titkosítva tesznek fel néha, ami azért megint nem ritka. Letöltős film, program stb szintén szokott jelszóval védett lenni, és nem azért mert annyira nagy érték..

    És még mindig ott a másik fele, semmire nem mennek vele ha tudják hogy ez érték, de le van titkosítva egy 30 hosszú kulccsal. Pláne hogy sejthető hogy nem az örök élet titka van elrejtve ott, ergo az "érték" < a törés költsége, akkor is ha sikerül.
    Vajon miért van az, hogy nem az agyonriasztózott lakásokba mennek be TG-ék? Miért inkább oda, ahol elég egy lakatot leütni?

    Szerk: mindegy mit használsz, csak feltöltés előtt kliens oldalon titkosítsd. Nem tudom a MS-nál ez hogy van, annyira nem vagyok képbe.
    Utoljára szerkesztette: cylontoaster, 2017.01.23. 20:48:46