• cylontoaster
    #67
    Az hogy egyik esetben rájuk hagyják, cseppet sem jelenti hogy okosabbak is :)
    Androidnál se rémlik hogy magától frissítene, tele is vannak a telók régi verziókkal. Tényleg úgy gondolod, hogy az átlag felhasználó értelmesen tudja használni ezeket az eszközöket?
    Mégegyszer: ettől még szerintem is indokolatlan a jelenlegi megoldás, ennél bőven lehetne kevésbé önjárő/agresszív. De a teljesen kikapcsolható/végtelenségig halogatható nem jó ötlet. Avagy legyen a Home-ban ilyen nem kikapcsolható, és ultimate vagy akármilyen verzióban kikapcsolható, ahol már feltételezhető esetleg hogy nem átlag juzer van.

    Vagy az se lenne hülyeség, ha (mint pl skype-nál volt régen) lenne különbség fő és alverzió közt, és más beállítást tudnál tenni rá, pl főverziót ne telepítsen magától, de az apróbbakat (amivel feltehetően kevésbé lesz gondod) igen.

    A macos talán nem véletlen lényegesen több biztonsági réssel rendelkezik(, a droidról nem is beszélve), nem hiszem hogy ilyen témában jó érv :)

    Off: Egy ideje a ccleanert nem tudom elindítani, mert a w10 szerint nem kompatibilis, én is anyáztam rendesen, értem én a másik oldalt is, én is rühellem is a w10-t, és közöm sincs az MS-hoz. Ettől még minden szart nem kell a nyakukba kenni, az se fér el ott, amit tényleg megérdemelnek.