• Sir Cryalot
    #3
    Haha, ez elég kemény sztori, kezdve azzal hogy átláthatatlan mert annyira szerteágazó hogy ki mit állít meg hogy miről hazudik,

    pl. nagy kedvenc klisé észak amerikában a fiatal zseni feltaláló ,megszokott dolog hogy ezzel igyekeznek figyelem középpontjába kerülni nárcisztikusok, M.Zberg is egy ilyen klisét alkalmaz, SŐT akitől a pénzt kapta, M. Andreesseen is egy ilyen klisé mesefigurát alakít,
    na ők álltak be pénzzel a P.Luckey mögé aki ugyancsak egy ilyen klisé (szerintem M.A. akarta jobban, M.Z. kevésbé tűnik megalomániásnak mint ezek).

    Na és ez a dolog általában úgy szokott működni , hogy spanyolviasz módjára , valami banalitást átcsomagolnak aktuálisan nembanalitássá.

    A zenimax meg azt állítja hogy csak azzal a feltétellel nembanalitás a banalitás (nemgimmick a gimmick), hogy megkapták ezt a Doom3 VR editiont meg kiutalták Johannesz Szörmeck -et , aki végsősoron önállósította magát mert előtört belőle a saját időbeosztást követelő control freak. Johannesz volt már bíróság előtt mikor a társaival kezdő pszichopataként macintosht loptak az iskolából tanítás után.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.01.12. 16:59:45