• Irasidus
    #37
    "Mondhatod, de butaság azt feltételezni hogy ezt ő találta ki, csak átvette. A NASA is ezt írja:"

    Sehol nem írja, hogy Psyche bolygó lenne, azt hiszem tényleg nem tudsz angolul és csak a bolygó szóra mész rá...

    "OK. Akkor szerintem tömör és stabil. Szerinted meg repedéses/kristályos így nem olyan tömör. Megnézik majd, meglátjuk kinek van igaza."

    Nem érdekel az újabb szarkavarásod, tévedtél amikor azt írtad tömör vasdarab. Ez a lényeg, hibába kötözködsz.

    "Amennyiben megfelelő a formája tömege és a belépési szöge és sebessége. Ezen vaskrumpli paraméterei ennek messze nem felelnek meg."

    Mivel nem száguld a Föld felé, nyilván nem felel meg sem a sebességnek, sem a belépési szögnek. De nem is arról volt, szó, hogy ennek megfelel a Psyche. Megint fullba nyomod a kretént, tényleg érik az nyakleves...

    "Én azt állítom hogy nem létezik olyan (helyes) egyenlet amely egy adott tömegű test helyzeti energiájának meghatározásánál figyelembe venné annak sebességét. Te azt állítod hogy igen, ráadásul fordított arányban. Erre azt kérdezem hogy add meg azt ezt leíró képletet. Mi a válasz? Keresem meg én google-ön? LOL, Ez lenne a végső ultimate érved? Hülyeséget írtál ez nyilvánvaló, csak fáj beismerni. De ez az egész helyzeti energia eleve egy általad behozott vakvágány, tömegek,sebességek,gyorsulás,távolsági alapadatokból kell számolni, irreleváns hogy közben milyen helyzeti energia változást könyvelhetünk be az aszteroidára."

    Nem ezt állítottad, és én sem ezt állítom! Hazudsz, mert beteges szarkavaró vagy. Megadtam az egyenletet! Az, hogy nem tanítalak meg olyan alapokra, hogyan kell egy egyenletet kifejezni, és behelyettesíteni, hidd el, attól még nem neked lesz igazad. És még egyszer mondom, az égimechanikai paradoxon az tudományos tény, tagadhatod, ha jól esik, de a tudományt tagadod. Ennyi.

    "egyébként a te konstans G-s képleteid is elve rosszak Tamás pajtás megmondta hogy csillagászati léptékben csak integrálva jó. Azt nem igazán értem hogy ezt miért csak nekem rótta fel. De lehet mégis...:)"

    Én nem látom, hogy bármit is írt volna, de biztos, hogy privátban sem ezt mondta, minthogy egy szarvkavaró vagy. Nem rosszak, és jó lenne ha végre egyenletnek mondanád! Másrészt, az égi-mechaikai paradoxon, az itt van, a Föld körül, nem tudom te mit értesz csillagászati lépték alatt de nyilvánvalóan csak valami kavarás lesz.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.08. 22:16:12