• Kara kán
    #20
    OFF
    Szégyelld magad!
    Egy ócska kis köcsög vagy, de mivel feltettél egy kérdést, én dolgoztam azon, hogy megválaszoljam. Időt öltem ebbe. Ott van a válaszomban, A MÁSODIK LINKBEN TE POFÁTLAN PIMASZ, hogy már a NASA is foglalkozott azzal, hogy marsi barlangokban lehetne elszállásolni űrhajósokat, sőt, FOTÓK VANNAK marsi barlangokról, amelyek vulkáni kürtők maradványai.

    Lényegében, a hozzád hasonló pofátlan alakok miatt hagytam itt évekkel ezelőtt ennek a portálnak a fórumát, de szerintem most sem leszek sokat, mert nem biztosított az, hogy az ember a hozzád hasonló 1) lusta vagy 2.) szemtelen, pimasz vagy 3.) aljas embereket kiszűrje.
    Enélkül lehetetlen a civilizált párbeszéd. Lehet bármilyen demokrácia vagy szólás- és véleményszabadság, de amíg vannak hozzád hasonló emberek – és te még nem is vagy a legsúlyosabb kategória! – addig értelmes embernek nem érdemes ilyesmikre fecsérelnie az idejét.
    Alap követelmény az, hogy az ember:
    - ne éljen vissza más idejével, jóhiszeműségével, segítőkészségével (te ezt tetted!)
    - ne hazudjon,
    - ha téved, ismerje el, esetleg kérjen elnézést,
    - ha segítséget kap köszönje meg (te ezt nem tetted meg!).
    Nem sok ez, nem bonyolult, de az SG üzemeltetőit nyilvánvalóan ilyen elvek nem érdeklik, ők idebasztak egy fórumot, aztán, lesz ahogy lesz. Sajnos, sehogy sem lett, és nem is lesz így.