• Irasidus
    #10
    Ad 1. Hinni te hiszed, hogy máshol is van élet. Mivel bizonyítékod felteszem nincs, így marad a hit. Ugyanígy a fejlettebb életformában is te hiszel. A tudomány feltételezi és kutatja, de nem állítja be tényként mint te, amíg nincs bizonyítva. Az, hogy neked a sok scifi az agyadra ment és azt hiszed, ez egyértelmű, az a te nyomorod!
    Ad 2. Hogy a földön kívül van víz, azt már borzasztó rég tudjuk, több száz éve. Csak ugye amiről te nem tudsz, az nem létezik. És hát láthatólag nem vagy a téma elismert phd. szakértője, sőt kifejezetten ostoba vagy.
    Ad 3. Az állítás és tények között különbség van, amivel veled ellentétben a tudósok tisztában vannak, ezért kutatnak a téma iránt, és nem csípőből elutasítanak, vagy elfogadnak valami feltételezést. Mert a földönkívüli élet egyenlőre feltételezéseken alapul.

    És végül, amit Yagami arrogánsan állított, bizonyíték hiányában az nem csak tudománytalan, hanem tárgyi tévedéseket tartalmaz, mint a te hozzászólásod is. Ezért ostoba mint te. Most komolyan 8 álltalánossal kettes bizonyítvánnyal, lemajmoz kutatókat úgy, hogy csak egy szaros ismeretterjesztő cikkeket olvasott a témában? Eszem megáll rajtatok, van bőr a képeteken, az biztos.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.04. 11:48:51