defiant9#90
"Ja, akik pattintott kőeszközöket használnak,"
Te mire alapozod hogy az az első? Mert eléggé axiómának tekinted...
Ahogy már mondtam, ha téged kicsűrnének a pampára nem azzal kezdenéd hogy nekikezdj egy pattintgatási folyamatnak (egy él pattintása közel sem olyan primitív folyamat mint egy lándzsa kihegyezése).
"hisz neked a lándzsa a vesszőparipád, holott az első fegyver egy hegyes kő vagy egy bunkó lehetett."
Szelektív a a memóriád, Olvass csak vissza írtam hogy 'akármit', és ezzel már gforce is jött egyszer. A nagyon primitív fegyvereket te minősítetted irrelevánsnak azzal hogy azt egy állat is képes használni tehát nem ez ami szükséges komponens.
"hisz a gyűjtögetés volt az elsők egyike a civil találmányoknak"
Ez nem találmány, a mókus is gyűjtöget.
"Az idézett prof is a "suggested, probably, perhaps" szavakat használja, te pedig tényként veszed át"
Ismét csúsztatsz, így írtam: "professzor akár 5 millió évre teszi a lándzsa használatát"
Az _akár_ 5 millió nem tényszám hanem egy tudós véleménye. A kérdés adott, a Te véleményed mögött mi van a saját 'képzeted'-en túl? Milyen hozzávetőleges számot adnál meg az első nem fegyver kőeszköz használatára és ehhez viszonyítva mit az első fegyver szerűre? Utoljára szerkesztette: defiant9, 2016.12.29. 13:57:00