• defiant9
    #107
    "És ha mélyebbre megyek akkor mi van? Nem tetszik , hogy belerobdít az elméletedbe?"
    Nem rondít bele mert olyan dolgokkal akarod felruházni az australopithecus eleit amire én nem nagyon ismerek mondást a tiéden kívül. És a csontváz/agytérfogat alapján ami bizonyíték ebből a korból maradt nem is tűnik logikus következtetésnek. Nem is támasztottad alá csak kijelentetted.

    "Nem készített, vagy feltalált,"
    Az alapvita az hogy katonai találmány a fontosabb vagy a civil, melyik is volt előbb, melyik szükséges minden azt követő találmányhoz. Ami nem találmány kategória az out of scope, az evolúciós adottság.

    "Figyelj, te hivatkozod. Itt is az szerepel, hogy nyílt területen élt."
    Igen az australopithecus ott élt és használt is fegyvert, előtte nem élt ott senki és nem is használt fegyvert. A kődobálás necces, azt akár tudhatták is, nyilván nem bizonyítható. Mondjuk az tette lehetővé hogy eljussanak a szavanna széléig:)

    "Ismét felhívnám figyelmed arra az apró tényre , hogy saját magad cáfold. A vadászat evolúciós hozadék"
    Nem is állítottam ennek ellenkezőjét, ha így látod idézd be hogy miből következtetsz erre, ha ebből akkor gondok vannak: "Így van, rengeteg álltat vadászik, ez önmagában semmit nem jelent, evolúciós hozadék"

    "Homo erectus erectust tartják az első eszközKÉSZÍTŐnek,"
    Ez egyértelműen hibás. Australopithecus afarensis 3,4 millió évesen bizonyítékkal megtámogatott. 700e-1 millió éves Homo erectus erectus ehhez képest fasorban sincs.