Egosoft X4
-
Jóózsf István #7024 Sokat vívódtam, hogy leírjam. Természetesen nem egy pozitív élményről van szó.
Gondoltam ugyanis, hogy ha már el lehet foglalni a terraformáló hajót, akkor UCCU.
Csak azt felejtettem el, hogy már korábban nézegettem amikor Boso Ta szólt, hogy felbukkant... De nem bukkant fel. Mármint nem látszott a térképen és nem is adott rá - hozzá feladatot. Tehát: Csak a vak lárma. És ezzel tulajdonképp le is írtam mindent.
Nekiálltam és elmentem a korábbi felbukkanási területre. Ami nem nagy, mert három új szektorról van szó. És vártam, hogy megjelenik. Egyik szektorban én voltam és egymillió radar bója, másikban járőröztettem egy egész ütős kis csapatot, természetesen az is tele bójákkal. A harmadik meg egy forgalmas szektor, mert oda járnak bányászni a hajóim. Oda bója se kell.
Nem bukkant fel. Hiába jött az üzenet, hogy felbukkant!
Nincs rá küldetés.
És az sem újdonság, hogy ez történik, mert a béta időszak alatt volt már ilyen. Aztán megjavult (megjavulították!) És most a kiadott változatban megint szar.
Mit gondoljak?
Nagyon sok gondolat és érzés kavarog bennem és nem kellemes - pozitív fajtából.
Segítek nektek a reakciókban. Mármint a dekonstruktív, ostoba, bántóakban. Mert az építő támogatók nem zavarnak és azok az emberek akik ilyet tudnak, azok csak szenvedjenek. ÍRJÁK CSAK LE!
A megveszekedett hülyéknek segítek:
- "Persze mert te bétázol!"
- Igen. És? Mint írtam jó volt, aztán nem, aztán megint jó. Most megint nem. Ennek mi a lóf.sz köze van a bétához.
- Persze mert te...
kék szemű vagy,
szőke vagy,
magas vagy,
alacsony vagy,
férfi vagy,
nő vagy,
BUZI (-e) vagy!
Ez lett volna az utolsó örömöm ebben a játékban.
Még várok pár frissítést és ha nem történik előrelépés, akkor felszabadítom az általa elfoglalt helyet és nem büntetem magam tovább ezzel a játékkal. Nem nagyon panaszkodhatnék a néhány ezer óra után, de azoknak a közel a fele fájdalmas volt. Amolyan SE VELED - SE NÉLKÜLED helyzet... Ezek mindegyike úgy végződik, hogy elhatározzuk magunkat és véget vetünk neki. Vagy beledöglünk. Olyan nincs, hogy egyszer csak minden jóra fordul.