Egosoft X4
-
Jóózsf István #7019 Nem vették el. Az enyémek, de nem csinálnak semmit!
Kiállítási darabok lettek.
De nem tudom onnan elmozdítani őket. Bárcsak lenne egy vontató hajó ebben a játékban IS!!!!
A frissítés méretét max az internetből tudhatod meg. Mert nekem ugye folyamatosan frissült, ahogy a béta verziók jöttek. És most a rilízzel nem is jött le semmi. Előtte egy vagy két nappal volt egy hotfix 2
Ezt meg nemrég kérdeztem az egó fórumban. Senki nem válaszolt rá. Nem is tudták: "Both the redesigned Xenon models (PE, SE) and the new Terraformer models introduced in 7.00 can be boarded and flown"
Aztán mégis válaszoltak és hozzáfűzték, hogy senki nem papagáj és igenis olvassak el 18 oldalt. Na az ilyenekre szívesen ráküldeném dzséjésnémabobot.
Egy fórum azért van, hogy kommunikáljunk. Ha ez ismétlésekkel jár, akkor azzal jár. Nekem sem esik jól huszadszorra elolvasni ugyanazt. (Leírni sem! :-D) de mégis megteszem, mert egyszerűbb, mint konfrontálódni egy szerencsétlen tájékozatlan emberrel, aki nem is tehet semmiről.
Majd nyugodtan szembesítsetek a szavaimmal, amikor ez ellen ágálok! :-)
Szóval: Parasztnak, debilnek, gyökérnek áll a világ, de a lényeg: A terraformáló hajó elfoglalható. Ez lesz a cél ezen a hétvégén.
Hol a tökömben van az a nagy piros gomb, amit meg kell nyomni, hogy vége legyen ennek a nyomorult degenerált világnak?