Egosoft X4
-
Jóózsf István #7002 Igen. Ezt olvastam. És örültem is neki.
Mindero!
Neked még utoljára elmagyarázom higgadtan.
Soha senki a büdös megveszekedett életben nem állította, hogy a mentésemnek bármi baja esett volna!
Annyira örülök, hogy olyan emberek oktatnak ki akik fele annyira sem értenek az adott témához, mint én.
Tehát: Százezermillió éve bétázok több játékban is. Ha valaki tudja, hogy biztonsági mentéseket kell készíteni, az én vagyok! Emiatt kérem SZÉPEN a nagyközönséget, hogy ne oktassatok ki. Mert különben küldöm dzséjésnémabobot! :-)
Ami a lényeg. Szép tagoltan írom, hogy az is értse, akinek eddig nem sikerült felfogni.
A mentésemnek semmi baja. EGYIKNEK SEM! Ellenben bármelyiket töltöm be, a játék ez első ezredmásodpercben felrobbantja az összes Xenon kapitális hajómat. Szám szerint három "K"-t és egy "I"-t. Ez pedig ahogy Tomonor is írja, a 7.00 RC1 hozadéka.
Valaki azt mondta az egó fórumán, hogy a 2.5-ben volt lehetőség elfoglalni Xenon kapitálisokat. Azóta féltve őrzöm őket, mert KVÁZI PÓTOLHATATLANOK. A kincseim, ahogy az egó forumon is titulódtak! :-)
Tehát a 6998-as hozzászólásod HANGVITELE miszerint én segg hülye vagyok, az enyhén szólva is bosszantó. Pláne úgy, hogy valójában LEHET, hogy nem is én vagyok az!
Nincs harag!?!?!?