Egosoft X4
-
Jóózsf István #6913 Az a 260 az LÓF@SZ!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én a magyar mediánt kapom, amit ha elmondok valakinek, akkor vagy kinevet, vagy azt látom az arcán, hogy inkább nem mond semmit.
Most azt gyakorlom, amit Jocó csinál. Minél inkább nem csinálni semmit.
Azt úgy oldom meg, hogy elvállalok beszállításokat, amiket kisteherautóval el lehet végezni és azzal el tudok cseszni 2.5 - 3 órát. Merthogy ilyenkor csinálom meg a bevásárlásaimat. Mindig útba esik egy spár, aldi lidi, piac... :-)
És még így is hülyének érzem magam, mert nem dohányzom és a fél óra ebédidőt is épphogy ki tudom tölteni, mert unatkozni végképp nem szeretek. A többiek óránként rágyújtanak. Ha nincs számla amit szedni kell, azonnal seggre esnek... (Komissióznak. Főképp!) Egyszer pofájába vágtam egy ilyen raktárosnak, hogy naponta maximum öt és fél hat órát dolgozik. Leüvöltötte a fejem. Aztán szépen az ujjaimon kiszámoltam neki mindezt.. Nem nagyon tudott mit mondani.
Nem mártírt akartam csinálni magamból... De 12 éve vagyok ennél a cégnél hetente - havonta kihúzom őket a szarból, mert annyira ostoba a vezetés és az emberek úgy a fejükre szarnak, hogy csoda, hogy még egyáltalán létezünk. De nekem ez alatt az idő alatt még azt sem mondták soha, hogy KÖSZÖNJÜK!
Ezzel szemben levontak 90'000-et mert koronás mertem lenni. Amit egy kollága hozott be a céghez, mert ő...:
1; nem akart kib@szni a munkatársaival, hogy nem jön be dolgozni.
2; Ő legalább bejött... (Ezt az egyik főnök mondta!)
Csupa zsenivel dolfgozom. Amikor lehülyézem őket, akkor meg el akarják vágni a torkom!
SZÓVAL: MÉGIS CSAK MÁRTÍR VAGYOK! :-))))))
Egyszer egyik kollégámmal kiszámoltuk, (1-2 éve!!!) hogy egy rendes becsületes egyedül álló embernek, ha nyugodt békés életet akar élni, akkor 700'000-et kellene keresnie. Az a kollégám, miután meghalt a felesége a fizetéséből nem jön ki.
Semmi leges: Lakás, kocsi, és némi élet. Semmi fényűzés. Mindig főz magának.
Azt amit ő meg én csinálunk napról napra, azt nem nevezném életnek. És van aki rosszabb helyzetben van, mert albérlet, gyerek és esetleg valami roncs, amit életben tart. Egyszerűen nem is értem hogy csinálja.